torsdag 4 september 2014

Valkalendern lucka 13 "Alliansen det enda regeringsalternativet"

Onsdagen kändes bra för en valkampanjande Kristdemokrat. Att den samlade Alliansen dominerar så tydligt i de partiledardebatter som nu avlöser varande blir liksom det slutgiltiga beviset för väljarna att de rödgröna inte har den samsyn eller de andra förutsättningar som krävs för att leda Sverige SAMT att Alliansen både gjort ett bra jobb de senaste åtta åren och är samordnade samt förberedda för att fortsätta med det efter valet!

Att de rödgröna är så otydliga, spretiga och oense trots att de säger sig kunna bilda regering med varandra tror jag i stor utsträckning har att göra med att (S) fortfarande ser sig som ett statsbärande parti som i grund och botten kan bilda regering ensamma efter valet. Den statusen som parti har inte (S) längre.

Att det inte längre finns ett enskilt självskrivet regeringsparti i Sverige och att just (S) tillsvidare inte är i form för att leda någon koalitionsregering, än mindre bilda regering ensamma, samt att alliansens frihetsreformer de senaste åtta åren absolut inte är hinder, utan förutsättningar, för välfärd illustrerar ledarartiklarna jag länkat till nedan:

140903 DN (S) ett parti med problem

140903 SMP frihet och välfärd går hand i hand

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar