onsdag 18 juli 2012

Nytt lågvattenmärke av (s) i slussenfrågan!

Nu, onsdag 120718, påstår tydligen (s) i Stockholm att dom vill göra Slussenprojektet till en "valfråga" och lovar "om möjligt" att "riva upp" och/eller "ompröva"  hela det brådskande och nödvändiga samt ENORMT genomarbetade upprustningsprojektet av Slussen om dom skulle vinna valet 2014 (sannolikt världsrekord i opportunistisk helgardering;-).

Det är i och för sig simpel opportunism av (s), sannolikt mycket misslyckad sådan också. Slussen måste renoveras och det arbetet borde ha inletts för länge sedan. Det inser de flesta av oss Stockholmare.

Specifikt för kommunpolitiken i Stockholm illustrerar i och för sig också (s)-försöken att tävla med (v) i oansvarighet att sossarna börjar förlikas med rollen som ett utpräglat oppositionsparti i huvudstaden för låååång tid framöver.

Med risken för (s) i majoritetsställningen i Stockholm efter valet 2014 som ett mer och mer orealistiskt scenario får vi koncentrera oss på att åtgärda de brister som finns i den nuvarande stockholmsalliansen: Stockholm behöver fler Kristdemokrater i kommunfullmäktige!

Fortsatt opportuni(s)m om Slussen / Svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar