fredag 12 september 2014

Valkalendern lucka 20, "Kristdemokraterna, med en politik som märks"

Full fart på stöldskyddsmärkningen
Onsdagen ägnade jag bland annat åt en Kristdemokratisk "kampanjklassiker" här i Stockholm, stöldskyddsmärkning. På Karlaplan, Stockholm, fanns jag på plats med märkpennan. Det blev enbart cyklar märkta denna gång, men annars har barnvagnar och även rullatorer varit aktuella som märkningsobjekt vid tidigare tillfällen.

Vid Karlaplan hann vi också med ett mer traditionellt torgmötesinslag i form av att först jag högtalarintervjuade vår kristdemokratiska riksdagsledamot Désirée Pethrus om våra hetaste riksdagsfrågor denna valrörelse. Sedan intervjuade Désirée mig om vår landstingspolitik.

Annars fortsätter det kännas som medvind för oss Kristdemokrater och den övriga Alliansen. Opinionsundersökningarna hoppar (som alltid) lite hit och dit. Men, för varje debatt, ja praktiskt taget varje timme av utspel, i denna valrörelse visar det sig att valet står mellan fortsatt stabilitet och ordning med Alliansen ELLER motstridiga ofinansierade löften och stundande kaos med de rödgröna.

140910 DN "Rapp Allians i radiodebatten"

140910 SMP "Fackpamp inte tidsenlig som statsman"

Se kom ihåg, "Drabbas Sverige av en rödgrön regering kommer det bara att bli resurser kvar till att fördela nedskärningar!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar